dissabte, 13 de juliol de 2013

 MACARRONS



Ingredients pel rostit:
- 5 cuixetes de pollastre
- 1/2 conill a trossets
- 2 cebes grans
- 2 tomàquets grans
- 3 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- oli
- 1 got gran de cognac o vi

Ingredients pels macarrons:
- 100gr de macarrons per persona
- 1 pot de tomàquet triturat natural (encara que la meva iaia ho feia amb tomàquets naturals i els rallava ella mateixa)
- 1 ceba
- Opcional: formatge per gratinar (jo no els he gratinat perque al meu marit no li agrada el formatge)

Elaboració del Rostit:
- Posem tots els ingredients en cru a la cassola.
- Ho reguem amb un bon raig d'oli i amb el cognac o vi (el que tinguem).
- Ho deixem coure a foc lent durant un parell d'hores (mes o menys) fins que quedi bastant enrossit i les verdures estiguin ben tovetes.
- Deixarem arrefredar.
- Quan estigui fred, esmicolarem el pollastre i el conill a troçets ben petits.
- Reservar les verdures i l'oli per després fer el sofregit.

Elaboració dels Macarrons:
- Bullim els macarrons amb una olla ben gran plena d'aigua i sal.
- Els colem i deixem arrefredar.
- Mentrestant fem el sofregit amb la ceba i el tomàquet, i també amb les verdures i l'oli del rostit, que haurem reservat.
- Quan estigui ben fet el tomàquet, afegirem el pollastre i el conill.
- Donarem un parell de voltes i afegirem els macarrons, fins que quedi tot ben cuit.
- Opcional: gratinar els macarrons amb formatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada