dissabte, 13 de juliol de 2013

                               COOKIES



Ingredients:
- 3 tasses de farina
- 1 culleradeta de llevadura en pols
- 1 tassa de mantega fosa
- 1 tassa de sucre moreno
- ½ tassa de sucre blanc
- 2 ous
- ½ culleradeta de sal
- 1 culleradeta de sucre avainillat
- Pepitas de xocolata

Elaboració:
- Tamissar 3 tasses de farina y la culleradeta de llevadura en un bol i reservar.
- Apart, barrejar la tassa de mantega fosa amb 1 tassa de sucre moreno i ½ tassa de sucre blanc.
- Afegim 2 ous, ½ culleradeta de sal i una culleradeta de sucre avainillat.
- Ho removem tot amb les varilles manuals o amb la cullera de fusta, fins que es converteixi en una pasta homogénea.
- Incorporar la farina i la llevadura, i barrejar be amb les mans, fins que tot quedi ben integrat.
- Afegirem les pepitas al gust de cadascú, i les remourem lentament.
- Fer boletes amb la massa i aplanar-les.
- Diposarles a la safata del forn, on hi haurem posat un paper vegetal.
- Coure les galetes a 200º durant 10 minuts, fins que quedin rossetes.

- Deixar-les arrefredar i les servirem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada