dissabte, 13 de juliol de 2013

LLENTIES AMB COSTELLA I SALSITXA


    

Ingredients (4 persones):

- 1 ceba

- 1 pastanaga

- 2 grans d'all

- 1 tomàquet

- 200 gr costella de porc

- 3 salsitxes de porc

- llenties pardines (6 grapats)

- 1 fulla de llaurer

Elaboració:

- Primer fregim a la cassola la costella i la salsitxa, fins que quedin ben rossetes.

- Després ho apartem.

- Al mateox oli, fem un sofregit amb la ceba tallada a llunes, l'all, la pastanaga i el tomàquet.

- Quan estigui tot ben sofregit, hi posem les llenties en cru i li donem unes voltes.

- Afegim aigua fins que quedi ben cobert.

- Afegim el tall i deixem que arrenqui el bull.

- Baixem el foc una mica, i ho deixem 1 hora fent xup xup, fins que les llenties son cuites. Si fa falta, afegim una mica d'aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada