dissabte, 13 de juliol de 2013

COCA DE MUSIC FARÇIDA



Ingredients:
- 1 massa fresca de pasta de full
- cabell d'angel
- anous
- ametlles crues
- panses
- pinyons
- 1 rovell d'ou

Elaboració:
- Estenem be la massa i la posem a la safata del forn.
- Només a la meitat de la massa, escampem el cabell d'angel (després la tancarem en forma de mitja lluna).
- Punxem la massa amb una forquilla.
- Per sobre escampem tots els fruits secs a troçets petits.
- Tanquem amb l'altre meitat on no hi hem posat res.
- Reseguim tota la vora, assegurant-nos que queda ben tancat.
- Per sobre hi posem els pinyons i els apretem una mica.
- Ho pintem amb el rovell.
- Ho posem al forn al 200º durant 10 minuts (depen de cada forn pero s'ha de treure quan veiem que els pinyons ja estan rossos.
- Deixem refredar i servim.
* Si la colla es de molta gent, es pot fer amb 2 masses, i amb una tapariem l'altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada