dissabte, 13 de juliol del 2013

MOUSSE DE 3 COLORS


Ingredients per la base: 
- 250gr de galetes digestive 
- 125gr de mantega fosa 

Ingredients pel mousse: 
- 4 natilles de xocolata 
- 600 ml de nata per muntar 
- 5 fulles de gelatina 
- 50 ml de llet 
- 100 gr de sucre 

Ingredients per la cobertura: 
- 100ml de nata liquida 
- 100 gr de xocolata de cobertura 
- 50gr de mantega 
- 2 fulles de gelatina 

Ingredients sorpresa: 
- 12 profiterols de nata congelats 

Elaboració: 
- Cobrim les parets del motllo amb paper vegetal. 
- Triturem les galetes i les barrejem amb la mantega fosa. 
- La posem per tota la base del motllo i la deixem ben planeta. 
- Repartirem els profiterols per tota la base del pastis. - Per fer la mousse: 
* Barrejem les natilles amb 50 gr de sucre. 
* Posem en remull 3 fulles de gelatina amb aigua freda. L'escorrem amb un drap sec, la dissolem amb llet calenta i la barrejarem amb les natilles. 
* Montarem 200 ml nata i la incorporarem amb suavitat a les natilles. 
* Avocarem la mousse dins al motllem amagant tots els profiterols. 
* Ho posarem a la nevera perque cualli (durant 1-2 hores). 
* Despres montarem 400 ml mes de nata i els altres 50 gr de sucre, i els barrejarem amb les altres 3 fulles de gelatina. 
* Ho avocarem a sobre la mousse de xocolata. 
* Ho posarem a la nevera perque cualli (millor si es fa la nit anterior). 
- Per fer la cobertura: 
* Escalfem la nata liquida, i quan arrenqui el bull, l'abocarem sobre la xocolata ja trossejada i la mantega a trossets. 
* Esperem un parell de minuts i ho barrejerem be fins que no quedin grumolls. 
* Ho deixarem arrefredar i quan estigui a uns 30º, ho abocarem a sobre la mousse. 
- Ho tornarem a posar a la nevera fins l'hora de servir. 
- Quan es vulgui servir, ho desenmotllarem i ho decorarem al gust. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada