dissabte, 13 de juliol de 2013

CANELONS FREDS




Ingredients (32 canelons):
- 2 caixes de canelons precuinats
- 12 llaunes de tonyina
- Mayonesa
- 4 llaunes de pebrots escalibats
- Tomàquet fregit (de pot)
- Per adornar: 3 ous durs, olives, pebrot escalibat

Elaboració:
- Posem en remull els canelons en aigua calenta (seguint les indicacions de la caixa) fins que estiguin ben tous.
- Els treiem de l'aigua i els posem estessos sobre un drap de roba perque absorveixi tota l'aigua.
- Mentrestant fem la barreja amb la tonyina, els pebrots escalibats tallats a troçets i una mica de tomàquet fregit.
- Rellenem els canelons i els disposem a la safata.
- Per sobre dels canelons, disposem una mica de mayonesa i decorem al gust (en aquest cas jo ho he fet amb olives farçides, unes tires de pebrot i ous durs).
- Posem a la nevera perque estiguin ben fresquets.

Aquí teniu el resultat final de tota la safata:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada