dissabte, 13 de juliol del 2013

PUDDING DE POMA I PANSES


Ingredients:
- 5 ous sencers
- 3 pomes
- 370 g de llet condensada
- 2 cullerades de farina
- 50 gr de panses
- 25 gr de mantega
- unes gotes de suc de llimona
- 1 copa de rom
- 100 gr de sucre
- 1 culleradeta petita de canyella en pols
- Fulles de menta per decorar

Elaboració:
- Precalentar el forn a 180º.
- Remullem les panses amb el rom durant una bona estona. Després les escorrerem i les passarem per la farina (perque no s'enfonsin).
- Fem el caramel amb el sucre, i unes gotes del suc de llimona i una miqueta d'aigua. Després el posarem al motllo del pudding.
- Pelem les pomes i les tallem a troçets.
- Les saltejem a una paella amb la mantega i la canyella en pols. Les reservem.
- Batre els ous amb la llet condensada, fins que s'integrin.
- Afegim la poma i barrejem.
- Posem la barreja al motllo i afegim les panses.
- Ho posarem al forn a 180º durant 40 minuts.
- Es pot acompanyar d'algun coulis de fruits vermells i d'una mica de menta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada