dissabte, 13 de juliol de 2013

EMPANADA DE VERDURETES, TONYINA I OU DUR



Ingredients:
- 2 mases de pasta de full fresques (del Mercadona)
- Verduretes: ceba, carbassó, pebrot verd, pebrot vermell i tomàquet triturat
- 2 llaunes de tonyina
- 2 ous durs
- 1 ou

Elaboració:
- Primer preparem les verduretes, tallant-les molt petites, per poder fer el sofregit. Han de quedar ben tovetes.
- Les deixarem arrefredar.
- Esmicolem les 2 llaunes de tonyina.
- Mentrestant, bullim durant 10 minuts els dos ous i els deixem arrefredar.
- Estirem una de les 2 masses sobre la plata del forn, i li tallem les vores per poder decorar despres.
- Punxem la massa amb una forquilla perque no puji.
- Despres estirem l'altre massa, li tallem les vores per decorar i també la punxem.
- Disposem tot el relleno: primer les verdures, després la tonyina i per últim l'ou dur esmicolat.
- Ho tapem amb l'altre massa, i ho segellem be pels costats.
- Despres ho decorem amb les vores que ens han sobrat.
- Amb un pinzell, ho pintem amb l'ou.
- Ho posem al forn a 180º fins que estigui ben rosseta.
- Ho servirem a temperatura ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada